En promenad i regnet

Det har varit massor med stampande i vattenpölarna idag. Först gick jag till secondhandbutiken vid netto. Hittar alltid något där! Min pappa har länge velat ha en sån stor glasflaska som han kan samla 10or i, hittade en som jag köpte till honom. Hittade superfina stolar där med, men har lite väl liten lägenhet för att klämma in mer.
Efter det vandrade jag vidare till Röda Korsets secondhandbutik och även där hittade jag saker. Köpte mig lite trådar jag ska ha till armband och även så jag kan broderea.. ja ni läste rätt. Jag har fått för mig att jag ska brodera en duk. Jättefin är den och jag hoppas jag lyckas. Älskade syslöjd i skolan och avskydde verkligen träslöjd.

Efter dessa köp spratserade jag vidare för att hitta våtrumssilikon till akvariet men skulle jag använt det skulle fiskarna tydligen dött, så fick gå till Djurmagazinet. Man är ju en välkänd kund där som bara har problem med sitt akvarium. Åter denna gången skrattade han haha. Han rekomenderade ett nytt akvarium för att slippa jobbet. Skulle dessutom bara skilja 200-300 kronor. Så vi får se hur det blir.

Där trodde ja att det skulle vara slutplaskat men ikke. Fick ett sug av att gå inom bibblan när jag ändå gick förbi. Ville haft boken "Zebra flickan" men den var tydligen försvunnen, så det fick bli "Vingklippt ängel" istället. Lånade även boken "Smycken och annat fint av Pärlor och Metalltråd".


Nu ska jag ta och läsa lite sen blir det att fixa lite i lägenheten.

So Long Snön!?

Regnade i massor igår och jag brukar aldrig jubla då, men igår så. Äntligen försvinner snön och våren har en chans att komma fram:)
Dock var det snöblandat regna i sådär 2 minuter nyss så det finns ju en chans att det börjar snöa igen. Men peppa peppa ta i trä!

Som vanligt äter jag frukost nu. Behöver små pauser när jag äter annars får jag inte ner det. Det e bara på helgen som frukost är gott. Kanske inte så konstigt när man äter godare saker och får äta tillsammans med baby:)
När frukosten ligger i magen ska jag göra mig iordning för att gå ut och gå en runda. Vill inte skrämma alla med mitt morgonjag precis:P Blir till att gå inom secondhand butiken vid Netto idag med. Dem har ju bara öppet på torsdagar och lördagar. Jag jobbar ju rätt mkt helger. Jobbar fredagkväll och 3 timmar söndag morgon. Känns onödigt men pengar behövs alltid. Men ser det som en ledig helg ändå. Min sötnos går ju alltid upp så mycket tidigre än mig så han brukar alltid vänta med att äta frukost tills jag är vaken. Är ju hemma lite efter 11 på söndag så kanke att han kan vänta med frukosten:)
Älskar Dig!


En av mina nyttiga frukostmål, dock inte dagens.

Dagens smycke 25/2

Har ni sett något såhär sött innan. Jag är väldigt förtjust i rosetter kan jag erkänna, och så hittar jag denna ringen på nätet. Super söt!

Remember Ring


Kostar $12,99 och finns som ni ser på bilden i både silver och guld.
Går att beställa hem från Mod Cloth.

Vart tog min vän solen vägen?

Idag e man minsann uppe med tuppen, härligt nu har man hela dagen kvar:)
Sitter och äter min frukost nu och suckar åt vädret. Grått  och blött, e ju så tråkigt!
Planerade igår att det skulle få bli simning idag, så nu slipper jag minsann inte undan. Är det fint väder kan man träna ute, men i det här.... Då får det bli inomhus. Dessutom vem tackar nej till att basta? Inte jag iaf. Ska sitta där riktigt länge men min hårinpackning i håret och njuta av en frukt eller nått:P

Du gör mig hel. Jag älskar Dig!<3

Dagens smycke 24/2

Detta smycket passar perfekt till alla tillfällen, sånna smycken gillar jag.
Silver är ju dessutom fint till alla färger.


Ambandet kostar 99:- och är precis som resten av smyckena på sidan nickelfritt.
Ni hittar det på blackonyx hemsida och idag har dem 70 % rabatt på alla halsband så in och fynda:)

Tur i oturen

Nu har ja kommit in efter en lång och underbar promenad. Innan jag gick så kollade jag om det fanns tvättider och hade tur i oturen. Fredagmorgon var den enda lediga tiden innan helgen, så jag vet vad jag sak göra fredagmorgon innan jobbet iaf.
Men hur som helst, jag var ute och gick i 1½ timme sen tänkte jag att jag kunde gå till Ö&B, men hade ingen plånbok med mig. Fick gå inom lägenheten och hämta den och sen promenera vidare. Köpte vettiga saker som balsam och rengöringsmedel, så det var inget onödigt direkt:)

Ska skura golven här idag då jag har en katt som förmodligen kissar inne :O Luktar så ibland iaf, så ska se om jag kan få bort lukten och få bort hennes revir. Dumma katt:P

Njut av solen!

God morgon och välkommen tillbaka solen!

Sov till klockan 9 idag och har precis fått i mig lite frukost. Var underbart att gå ut ur sovrummet och se att solen sken:) Blir så glad av solen. Tänkte att jag ska göra mig iordning lite och sen promenera en runda. Känner att jag behöver rensa huvudet lite och få tänka lite. Ibland är det svårt och då måste man helt enkelt tänka.

Känns lite tråkigt att ställa sig nere i källaren och tvätta en så fin dag som denna, men tvättkorgarna ropar på mig nu! Kan inte fatta att dem blir fulla så snabbt?!



Nu får jag sätta lite fart, man vet aldrig med solen, kanske regnar om 20 minuter, who knows...

UPDATE

I torsdes så tog jag bussen till Halmstad och mötte upp Angelica. Hon var supersnäll och följde med mig till sjukhuset när jag skulle ta ett EKG. Väl i bilen på parkeringen får jag min födelsedagspresent:) Höll på att smälla av! Precis vad jag önskat mig! Presentkort på Gina Tricot!!
Självklart begav vi oss till stan efteråt och shoppade loss på Gina. Fanns så mycket fint, men jag tänker billigt och många plagg. Fanns en supersnygg jacka för 500:- jag hade velat ha annrs. Tänkte köpa en väst också, en sån kort som slutar under brösten. Men kände att så snyggt satt den inte på mig. Blev detta istället:) 

 
149:-                           149:-
 
99:-                             99:-

Efter shoppandet begav vi oss och åt en supergod kycklingsallad. Älskar kycklingsallad:)
Sen begav vi oss hem till Angelicas fina lägenhet och där väntade mina julklappar:O
Det e inte klokt så mycket jag har fått, det är alldeles för mycket!
Tack så mycket vännen och lycka till med marsvinen du fick. Dem var jättesöta!

   

   

Nytt armband

Gjorde mig ett nytt armband nu ikväll.
Kanske att man skulle börja sälja lite. Känner att tiden inte har funnit.
Nu har jag dessutom fått mina kataloger från Oriflame, så nu bär det
av att börja sälja:)


Iväg på en trip

Idag ska jag med 1 bussen in till halmstad. SKynda mig till sjukhuset och ta ett EKG. Sen var det avklarat. Sen bär det av hem till Angelica! :)
känns som att det är svårt att räcka till ibland. Vänner, pojkvän och familj, det är många som vill ha ens tid. Jag vill ge tid till er alla och önskar verkligen att jag skulle kunna vara på flera ställen samtidigt.Känner att har det hänt en av mina nära någonting, så måste jag finnas där och andra kommer i efterhand. Men det är väl rätt? Eller?

Idag ska det säljas blommor!

Sitter och äter min frukost nu och är i princip klar för att dra mig till jobbet annars. Idag bär det av till Skinnarnas. Tjejerna som jobbar där annars ska på spa idag minsann, så idag rycker jag in och säljer blommor åt dem.
Ska bli riktigt kul! Känns så skönt att kunna behålla sina kunskaper genom att hoppa in ibland. Dock hoppas jag att jag slipper någon rusning med 10 kunder i kö, men om jag har förstått det rätt så är februari den lugnaste månaden på året.

Ska se hur det e med vårblommor. Funderar på vad jag ska ha för fint på balkongen. Färg blir man ju alltid glad av så får bli nått glatt.
Blir att jag jobbar på Skinnarnas imorgon med, fast bara till 13. Sen e jag ledig till 17.45 då jag börjar på Shell. Blir mycket jobb på en dag:)

Nu måste jag äta klart!

Swisssch ännu en helg över!

Jobbade hela helgen så fick fira alla <3 dag redan på fredagen. Älskar dig!

Sitter här och har precis ätit min frukost och nu undrar jag vad för vettigt jag ska göra denna dagen. Blir att handla hem mat för hela veckan iaf. Sen funderar jag på om jag ska gå och kolla efter lite nya pärlor. Börja krympa lite i min pärlsamling.
En sak jag måste göra är iaf att träna, och det blir inomhus vill inte ut i denna kylan.

Nu är det för övrigt inte långt kvar tills man fyller 20:) Är bara 21 dagar kvar wiiihoo!

Dagens smycke 13/2

Jag älskar verkligen Chique´s hemsida! Dem har så mycket snygga saker att man skulle kunna bli skuldsatt för livet! Man vill bara ha!
Hittade massor med fina örhängen från Friis & Company. Blir massor med örhängen i Dagens smycke.

Pris: 119:- Klicka här för att köpa.


Pris 99:- Klicka här för att köpa.


Pris: 149:- Klicka här för att köpa.


Pris: 99:- Klicka här för att köpa.



Alla dessa örhängen kommer i en smyckespåse från Friis & Company som ser ut såhär.


Bilderna är lånade från Chiqes hemsida.

Någon som provat Hip hop abs?

Har testat lite av hip hop abs och måste säga att man känner verkligen resultat på magen. Lär säkert få träningsvärk också, är nämligen rätt otränad haha:P
Jag funderar på vilken träning som egentligen är bäst. Springa är ju inte direkt något roligt, men det är ju bra på flera sätt. Dans tycker jag verkar väldigt  roligt, men känner inte för att gå dit själv oh träna. Kanske lite för feg för det:P

Gick alltid på Aerobic när jag var yngre, var väldigt roligt! Hip hop abs påminner mycket om det, men känns lite mer avancerat. Man måste hålla koll på vad man gör med armar, ben och magen på en och samma gång. Dessutom ska du kombinera flera olika steg och det går fort. Tror man får öva, öva och öva så kommer man in i det, och ser resultat:)

Fredagen den 13:e

Ja vi får väl se hur mycket otur det är med denna dagen. Tror egentligen tt det e man själv som skapa oturen!
Idag ska jag och baby mysa och äta god mat. Jag ska nämligen jobba imoron på Alla hjärtans dag"/ Men vi firar det idag istället:)

Sitter just nu och äter frukost. Tänkte att ja ska vara duktig och ge mig på att träna lite! Nån gång måste man ta tag i det om man vill nå sina mål, så e det bara. Man kan ju inte bara sitta och klaga:P


Oriflames

Nu är jag medlem på Oriflame som säljkonsult. Nu väntar jag bara på katalogen sen ska det säljas. Funderar på att skaffa mig lite prover, iallafall parfymprover. Det är rätt svårt att köpa parfymer om man inte luktat på dem innan. Kanske lite hudkrämer och så med. Längtar !!

Tvätt efter en tuff jobbdag

Idag gick jag upp 04.20. Skulle egentligen gå upp 04.30 men tänkte att det var dumt att somna om, blir bara så jobbigt att gå upp då. Jag har haft öppning idag, roligt, men trött e man. Inte nog med det så fanns det tvätt så låg och kallade på mig, så det var bara att gå ner i källaren att tvätta.

Funderar på om man skulle starta en butik på nätet till att börja med... Känner att jag har gott om tid till att producera, men hur svårt är det att sköta? Någon som har en butik via internet som har tips? Vore evigt tacksam för lite tips nämligen:)
Ska nu skissa en smart lösning som ska poduceras tills våren. Har en superliten balkong, men känner att jag vill ha blommor där ändå, men inte ta upp den lilla platsen jag har. Funderar på att göra som en egen "strutkruka" i björk som man kan hänga. Får se vart alla tankar och idéer leder.

Nyckelband

Nu har jag suttit och knåpat ihop ett nytt nyckelband till mig själv.
Hade ett nyckelband från John Bauer innan. Känner att det inte riktigt funkar längre:P Har ju tagit studenten och så.
Hur om helst, mycket mycket enkelt att göra. Finns många olika mönster som man kan göra.
Vill ni veta hur man gör så skriv till mig så förklarar jag.

Skulle ni vilja att jag gör ett till er så säg bara till:)


WOW VILKA KAP!

Nu måste jag bara få skriva av mig:)
Va på Röda Korsets second hand butik nyss, och WOW vad glad jag e nu!

20:-                          25:-                            40:-

Köpte även lite garn så nu ska jag göra armband:)

Fick alla kläder för 75:-, så 10 :- rabatt:)
Köpte garn för 20 :-

Massor nu

Igår satt jag mesta delen utav dagen och skickade mejl huller om buller. Har så mycket planer just nu, vill få napp på dem.
Har nu iaf beslutat mig för att börja sälja Oriflame produkter, mest för intressets skull. Har insett att jag har inte så mycket till hobby förutom att pyssla och så, känner att jag vill göra något mer:) Så idag ska jag anmäla mig hos dem så får vi se hur fort jag får hem katalogen.

Har även letat efter lite sposorer till en kommande tävling, har inte riktigt beslutat mig vad det ska vara än, men känner att det får ju vara något i form av pyssel eller smycken. Får se hur det går med det..

Jag som många andra pysselvänner älskar  Panduro, och jag håller tummarna för en sak:) Är det någon av er som har blogg på Panduros hemsidan med?

Nu måste jag äta upp min frukost. Ha det!

Till någon som du tycker om

Har hittat ett supersött kitt på Glamazon! Kolla in detta..

En härlig presentförpackning från Cute as Hell som innehåller en riktig äventyrlig blandning av Cute as hell skönhetsprodukter!

Köp den till någon du tycker är Cute as hell, eller unna dig själv lite lyx i vardagen!

Presentförpackning från Cute as Hell innehåller
  • Hand & Body Lotion 75 g.
  • Body Wash 59 ml.
  • Mist Spray 59 ml.
  • Läppserat 4,2 g.

    Alla skönhetsprodukter doftar ljuvligt av viol och quince.
  • Pris: 219:-

    Klicka på bilden för att komma till butiken.


    Bild tagen med godkännande från Glamazon.


    Ännu en tävling hos Anna!

    Anna har fullt med tävlingar på sin blogg. Här är en tävling om ett smyckesset från WISHDESIGNE. Vinner jag detta tänker jag ge det till min underbara vän som älskar änglavingar:)

    För att komma till tävlingen klicka på bilden.

    Emma tävlar

    Jag är med och tävlar hos Anna om detta Lippbalm Pin Up Balms som finns att köpa hos Glamazon.se


    För att komma till tävlingen klicka här.
    För att komma till köpstället klicka här.

    JAG VANN!

    Wiihoo jag vann tävlingen jag deltog i! Detta var verkligen ett pris jag ville ha!

    Tävlade om denna produkt, Chocolate från Karin Herzog som ni kanske ser. Inte illa inte:)

    Tusen tack Anna!

    Dagens smycke 10/2

    Enkelt men vackert, passar både till vardags och fest.

    Långt halsband i guldfärgadmetall, hjärtat är hamrad metall.
    Längd: 76 cm, hjärtat 4 cm

    Pris: 99:-

    Finns att köpa på Aldora.

    Dagens smycke 9/2

    Detta underbara halsband är något som jag verkligen skulle vilja ha! Älskar svart och vitt, är supersnyggt!


    Märket är Zylber Private Label och kosta 49:- (120:- i butik)
    Halsbandet är 75 cm långt och 6,5 cm brett.
    Klicka på den stora bilden för att komma till  Zybers hemsida.

    Jag har överlevt helgen!

    Som ni märker så överlevde jag denna jobbhelg, skönt:)  Tycker det är roligt att jobba bortsett från det man alltid måste göra, städa! Det e lite tjatigt eftersom det är samma sak varje kväll, men det måste ju göras. Jag tycker det är roligt att fronta, kolla datum och packa upp varor, men det e inte alltid man kan göra det.
    Igår var det en som smet från sin bensinbetalning! FAN säger jag bara! Får alltid skuldkänslor, men jag kunde inget göra. Som tur var så hade jag REG-nret uppskrivet. Det vet jag att jag glädjer chefen med iaf:) 
    Pratade med polisen i 40 minuter igår, varav ca 25 min var anmälan resten omkoppling och väntan. 
    Jag har ingen aning om hur allt sånt här går tillväga men jag hoppas på det bästa.

    Vad har jag gjort förutom att jobba då? Ingenting faktisk. Har blivit att man kommit hem, kollat lite på tv och sen gått och lagt sig. Ska bli så könt att vara ledig i några dagar. Har öppning på torsdag och jobbar kvällen på söndag. Torsdagen kommer vara tuff. Måste gå upp 4.30 ungefär. Öppnar ju 6.00 och då ska jag vara färdig med alla förberedelser. Är ju fullt med snö ute så det tar lite längre tid att å dit nu med än annars. Men roligt ska det bli. Jobbar mest stängningar så det ska bli kul med lite omväxling. 

    Nu ska jag gå och skölja ur min hårinpackning som sitter i. Sen blir det att handla hem mat för hela veckan och ingridienser till bröd, ska nämligen baka idag:D


    Vill ha sommar! Vill bli brun!

    Jobbkväll hela helgen.

    Idag blir det min andra jobbkväll, vilket betyder att det bara är två kvar. Det där med att jobba helger är ju bra för plånboken, men jisses, familjelivet då? Blir liksom att man går upp, segar sig fraför tvn, äter middag och sen går till jobbet. Man hinner inte med att göra så mkt näör man jobbar 14-22. Fast just nu är jag mest glad för mina tider, dem behövs verkligen!

    Gick inom Shell innan för att hälsa på mina arbetskamrater. Det var jag inte ensam om att göra så tillsist stod vi där 4 av oss och bara gapskrattade och snackade. Trevligt värre! Avgudar mina arbetskamrater. Ett fång rosor varje dag förtjänar dem, för dem är så himla goa!

    Ikväll ska det blir gott gott till mat:) Blir potatis med rotfrukter i ugnen och fläskfile med vitlökssås:) MUMS!

    Nu ska jag hitta på något vettigt, städa kanske?:P

    Tillägnad en vän

    Detta klipp gav  oss allt skratt! Tillägnar dig denna Angelica. Tack för att du finns<3


    NileCity- Kuknästornet

    One word!

    Finns bara ett ord för mig när jag ser detta! Så tänkte jag i morse iaf..

    Tänkte: NOOOOOOO!

    Många kommer hålla med men inte alla, men nej tack ingen snö nu, vi vill ha vår istället!
    Jag tycker att det kan snöa nån gång där mellan november-januari, helst en vecka innan julafton till en vecka efter nyår, alldeles utmärkt.
    Jag fyller år i mars och har vaknat upp på min födelsedag då det varit helt vitt ute, snälla inte en gång till! JAG VILL JU HA VÅR!

    Går och längtar efter vår och sommarblommor som jag kan sätta på balkongen. Den må vara liten, men fint ska det bli:)

    Så snälla snöguden, håll igen med snön nu va?:P

    Julklappen jag gav till Baby

    Bilder på fotoalbumet kan gav till älskling i julklapp.























    Tävling hos Carro

    Carro blev vinnaren i min tävling, såg att hon själv hade en tävling nu.
    Självklart ville jag delta:)

    Super enkelt att delta! Bara skriv en kommentar i hennes inlägg och skriv om tävlingen på din blogg. Länka dessutom till tävlingen så folk lättare hittar dit:)

    Besök Carros blogg och delta ni med:D

    Dagens smycke 4/2

    Kolla in denna underbara ring jag hittade! Hjärtan är något som alltid funkar. Ett tips till er killar som inte vet vad ni ska ge er flickvän på Alla hjärtans dag än:)


    Ringen kommer från Dazzling och kostar 129:-
    Artnr: 26701

    Dagens smycke 2/2

    Dagens smycke kommer från VeGi och är en enkelt och fint armband som passar till många tillfällen.
    Kostar 75:- och inns i flera olika färger.
    OVALA MELLAN RINGAR STORA OVALA PÄRLOR ARMBAND     OVALA MELLAN RINGAR STORA OVALA PÄRLOR ARMBAND   

    Tävling AVSLUTAD!

    Tävlingen är nu avslutad!



    Vinnaren är: http://iamcarro.blogg.se/.
    Grattis till vinsten och hoppas du blir nöjd med armbandet:)

    Vänner<3

    Sitter i Angelicas superfina lägenhet nu medans hon är och jobbar. Hon kom hem till mig och Patric i lördes. Patric stack och pelade poker så vi skojade till det lite själva. Blev pizza med vin och massor med musik. Gjorde oss iordning för att gå till Harrys men när vi väl kom dit skrattade man bara. "Leg 23 på lördagar". HAHA. Yes vad roligt. Fanns ju så man kunde gå till annat ställe där det var le 18, men förlåt mig, jag klarar bara inte av att festa bland en massa människor som är i min egen ålder eller yngre. Dont ask my why?!

    Vi gled hemåt igen och kollade på film istället men var för trötta för att kolla klart så vi gick och la oss istället. Sen på morgonen beslutade vi att jag skulle hänga med Angelica hem nu när jag ändå var ledig. Så igår var vi på bio:) Kollade på YES MAN med Jim Carry. Helt sjukt bra film. Har aldrig varit med om att en komedi kan påverka en så mycket! Budskapet har verkligen satt sig i mitt huvud! En av Jim Carrys bästa filmer genom tiderna enligt mig!

    " Carl Allen är en man som oftast svarar nej på frågor och förslag. När han en dag utmanar sig själv att tillbringa ett helt år med att alltid svara ja, blir hans tillvaro plötsligt lite mer äventyrligt än tidigare."


    Någon mer som sett filmen? Ni måste hålla med om att det måste vara tragiskt att leva så som Carl gjorde när han alltid sa nej till allting?.. Åhh vill se den igen:)

    Nå på tal om annat än filmen så jobbar Angelica till klockan 2 så får se vad vi gör resten av dagen.  Har pratat om att göra något roligt imorgon när hon ändå är ledig. Föreslog Danmark så kanske kanske:) Vore kul att åka till Göteborg eller Helsingborg annars. Får väl se vart alla YES leder oss haha:)

    RSS 2.0