Beslutsångerst!!

Jaha där gick mina funderingar i kras. Ska ut imorgon och tänkte att jag skulle ha mina svart pumps jag köpte nere i Frankrike i somras. Dock hade den ena klacken gått av, men man fick med sig nya. Lätt som en plätt tänkte jag, men måste säga omöjligt. Det går verkligen inte att få ut metallpiggen som sitter i den andra klacken.

Slutade med beslutsångerst då jag redan tänkt ut vad jag skulle ha på mig och allt. Istället får jag ha mina låga mockaboots, inte så festligt kanske? Hur som helst skor måste man ha på fötterna så fick bli dem. Sen ska jag ha min älskade tröja från Frankrike. Den e skithäftig.




Den e supercool! Dock måste jag ha en längre tröja under för den e lite för kort för min smak.

Dagens smycke 30/10

Jag tänkte att jag ska lägga ut dagens smycke varje dag(i mån av tid).
Kommer vara lite olika, mycket fynd och självklart sånna jag tycker är snygga. Blir att kolla runt på nätet dagligen helt enkelt för att hitta mina kap;) Självklart kommer adressen till sidan finnas med.

Här är dagens smycke:


Enkelt och sött halsband med lång kedja.
Finns att köpa på Chique, http://www.chique.se/produkt/id-1808/ .
Kostar nu 199:- (Förr 399:-)

Go Morron!

Här sitter man trött som en mumie och vet knappt vad man gör haha. Jobbade en del igår så behövde verkligen få sova lite. Blir att jobba till 22.15 ikväll sen hem och lägga sig direkt. Imorgon ska jag nämligen ha öppning. Vi öppnar klockan 6.00 och jag måste vara där runt 5.30 för att hinna förbereda. PUH!! Men man får se det som så att bakningen man gör väger upp det så det är faktiskt roligt med öppning. Dock känns det som att kvällen kan sluta snett då jag ska ut med vännerna på kvällen. Sen hoppas jag att älsklingen följer med också:) Blir nog till att äta ordentligt både idag och imorgon så man inte får någon snefylla. Det är inte trevligt!

Armband


Örhängen


Halsband


Armband


Ring


Matchande armband och örhängen


Ring


Nytt smink?

Alla vet vi att det är viktigt att byta smink emellanåt. Saker och ting håller inte föralltid vilket ekonomin inte heller alltid gör.
Gör som mig och bli medlem på gratismakeup. Där samlar du poäng som du sedan kan lösa ut mot presentkort hos Kicks eller MakeUpStore.

Bli medlem här:
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=121417

Uppdatering om hårfärgning

Ja man får väl säga att det blev betydligt bättre denna gången. Dock är det lite skillnad i hårbotten framtill, men tror det kommer försvinna efter några tvättningar som sist.

Här kommer lite bilder både före och efter. Kommer även lägga upp smyckesbilder senare idag. Tack för mig:)

Före

Nu färgat med cream gloss 903, och fått lite mer guldigt pigment.


Nu färgat med Color experte 9.0


Och så slutresultatet efter lite slingor.

Färga håret

Ja nu sitter man med hårfärg i håret. Ringde till Loreal bara för att det skulle bli rätt.
Använder Colour experte 9,0 vilket jag gjorde sist med, men då blev jag inte nöjd. Ringde dit nu och så fick jag tips.
Skulle använda Casting cream gloss 903 föst i endast det färgade håret. EÄr nämligen så att använder jag inte det rikerar jag att få gröna skiftningar och vem vill ha det?
Så nu blev det blekta håret mer guldtonat så nu sitter jag med den andra hårfärgen. Ska ha den i 15 minuter på utväxten sen 10 minuter i hela. Självklart blir det slingor med.

Nästa gång ska jag nog använda Casting cream gloss bara, inehåller ingen ammoniak, så det är mycket bättre för håret. Men fattade det som att det skulle vara mer som en toning, men det är iaf bättre för håret:)

Återkommer med resultat!:)

bloggkoll

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/279052/esmycken?claim=y6jhyynjzts">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Bloggkoll, we like:)

Hej allesammans!

Detta är då min nya mer seriösa blogg. Har även en annan blogg www.magicflower.blogg.se, men jag känner att jag vill göra en helt ny. Här ska det finnas tips och råd till alla er som gör smycken. Och jag är själv tacksam om folk kan dela med sig om sina tips och råd, hade varit riktigt roligt.

Var rätt nöjd med min förra blogg tills jag lyckades förstöra hela utseendet och lyckades inte fixa den, då var det lika bra att rivstarta med denna bloggen istället.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0