Dagens smycke 30/1

Detta armband är hur coolt som helst! Älskar randigt, rutigt, prickigt m.m. Detta skulle passa mig utmärkt:)

Märket är Noett och kostar i butik 150:-, men ni hittar det på Zylber för 59:-

Pengar

Igår blev jag överlycklig! Jag har ju skrivit innan om att jag ksulle sälja ett par byxor och en tröja på tradera. Sista dagen var igår nämligen och jag fick mig en chock så jag höll på att ramla av stolen igår när jag loggade in där! Den 28:e var budet på byxorna bara uppe på 40 kronor+frakt, men igår hörrni;) Sålde dem för 191 kronor+frakt =D Hade jag verkligen inte väntat mig så blev riktigt glad!
Sålde tröjan för 51 kronor med frakten inräknad. Väldigt billigt men bättre att någon använder den som har nytta av den än att den bara ligger här.

Fick mig ett riktigt lyckorus igår vilket var välbehövligt! Skulle nämligen ut och springa efter auktionens slut och det gick jättebra helt plötsligt. Mer lyckorus här tack:)
Blev mycket intervallträning i backar, vilket känns idag. Blir nog samma idag, har inte riktigt bestämt mig.


(Till min käraste. Gammal bild)

Tack för att änglar finns!

Igår så hoppade jag in för att jobba åt en arbetskamrat vars föräldrar kommit hem från veckor utomland.
När jag väl kommer så skiner hon som en sol och säger här hemma. Tack så jätte mycket för att du e så snäll och hoppar in för mig. I handen har hon en bunta tulpaner! Snacka om att jag blev glad:) Det gjorde hela min dag.

Hon är en av dem jag jobbar med som gör att man trivs och aldrig vill sluta jobba där. Tack så mycket!

Var en grymt rolig dag på jobbet. Jag och min andra arbetskamrat var med om strömavbrott. Att sånt ska hända i en stad så ofta. Dock har Shell inte drabbats innan, men igår så var det dags.

Igår spelade även Troja mot AIK. Och ja hör man AIK så tänker man direkt GANGSTERS från 08området. Men jag tror han klarade sig fint, för dem var mycket snällare och lugnare än jag hade trott. Däremot kommer jag aldrig säga så om AIK supportrarna inom fotboll, för där e nog en och annan skuv lös hehe:) Alla har sitt sätt att heja på, men man ska lämna oskyldiga människor utanför så e det bara.



Glöm inte tävlingen jag har här på bloggen. Är inte många dagar kvar nu så anmäl er. Superfint att bära själv i vår, eller varför inte ge bort det till någon som förtjänar ett nytt armband:)

Kom till tävlingen

Det där med vänskap

Det är inte alltid så lätt. För varje år blir vi äldre, vi mognar, flyttar mm. Själv tog man studenten i somras och har knappt sett röken av dem man gick i skolan med. Tycker det är så grymt tråkigt att det blir så. Man visste innerst inne att det skulle bli så men man lovade varandra hela tiden att det aldrig skulle bli så...
Jag önskar ibland att man kunde gå tillbaka till tiden då man var liten. Man hade mängder med vänner och det var lätt som en plätt att få nya. Minns när jag och mamma brukade åka till stranden. Jag som ensamt barn i familjen var rätt ensam om man säger så. Väl på stranden ville ju mamma såklart sola och jag ville bada, men det är ju inte roligt att bada själv, eller hur?
Jag brukade alltid hitta någon som verkade vara i min ålder. Jag simmade dit och började prata, minns att jag allid sa "Hej vad heter du?" . Sällan att det skulle funka när man snart är 20 år! haha. SYND DOCK!

Måste säga att jag saknar tryggheten av att bo på ett och samma ställe. Som liten bodde jag i en liten by som jag verkligen älskade. Kompisar fanns det gott om, men det var en som betydde mest för mig! Tyvärr tappade vi kontakten när jag var 10 år och flyttade.  När jag väl flyttat fick jag nya vänner men i den åldern börjar ju det där med jämförandet och bråkandet, och det märkte man ju av då alla tjejer säkert drabbades. Man bytte bästis stup i kvarten kan man säga.
Sen kom ju tiden på högstadiet, då var det ju åtminstonde bättre, men måste säga att jag har nog alltid varit mer mogen för min ålder än andra.. Har många gånger kännt mina kompisar har betett sig som skit och varit omogna, aldrig skulle väl jag göra så?

Sommarlovet efter att ha slutat 9:an väntade man på att börja gymnasiet. För var dag som gick så försvann kontakten med dem man umgicks med. Gymnasiet har nog varit den bästa tiden i livet när det gäller vänner, även om jag många gånger gråtit över att alla mina vänner har bott så långt bort. Visst ibland träffade man gamla kompisar från högstadiet, men tråkigt nog kändes dem som främlingar för mig :(
Jag kände mig så grymt ensam av att bo på ett ställe och inte ha en enda kompis att umgås med. Jag förstår verkligen hur dem som inte har några vänner alls mår. Att dem står ut med det kan jag inte förstå.

Den bästa tiden i mitt liv var när jag och min bästa vän fick hyra en lägenhet i Halmstad ihop. Saknar dem tiden som f*n!
Har aldrig mått så bra! Det var även då jag fann kärleken till min Patric<3
Vi hyrde bara lägenheten fram till sommarlovet sen var det som innan igen, fast nu hade jag Patric iaf:)
I september i början av 3:an bestämde vi oss för att flytta ihop så då flyttade jag till Ljungby. Återigen bodde jag långt ifrån mina vänner och kände ingen där jag bodde. Så många tårar som har fallit för detta. Men måste säga att det känns så grymt skönt att veta att Patric stöttar mig.
Angelica min vän.. Du betyder så mycket för mig! Vi träffas alldeles för sällan, men jag förstår, vi bor nästan 15 mil ifrån varandra och både du och jag jobbar. Vi måste ta tag i att träffas mer!!

 Usch nu låter allt väldigt negativt, känner att jag måste få till något mer positivt nu. Min bästa vän som jag umgicks med som liten börjar plugga i Växjö, 5 mil härifrån. Kan ni tänka er? Har träffat henne några gånger och det känns så himla bra! Visst har vi båda ändrats, men man e ju fortfarande samma person om man säger så.

Det där med vänner är verkligen svårt... Man måste hålla i dem man har!

<3

Pust!

Pust säger jag bara! Var ute och sprang för en stund sen. Har dessvärre inte sprungit något sen i oktober, och det märktes!
Har aldrig haft bra kondis, men nu är det verkligen på botten av det djupaste. Måste bli ändrigar på det!
Någon som har lite tips?

Fick iaf ner lite frukost nu vilket var välbehövligt. Längtar efter duschen, men kände tt jag var tvungen att blogga lite först:)
Blir att jag får jobba 15-18 idag med, hoppa in extra, as always=/  Fast man ska inte klaga, pengar kan vi knappast få för mkt av just nu.
Nu kallar duschen:O)

090127

Sitter här med hårinpackning i håret. Har haft i det sin 10-tiden och tänkte ha det i några timmar. Ger så mycket bättre resultat om man har i det riktigt länge. När man väl har sköljt ut och det börjar torka känns det som att man har helt nytt hår, känns underbart.

Ekonomin är inte den bästa så jag kör budget budget variant om man säger så, kör med Gliss. Tycker att det funkar jätte bra, men finns ju säkert bättre. Men måste säga att dem som finns i matvaruhusen så är Gliss den bästa och den är mycket mycket bättre än dem andra tycker jag.

På tal om skönhet. Har ni några skönhetsknep?
Jag har ett jag kan dela med mig av som jag faktiskt upptäckte för en vecka sen. Jag har så himla torra läppar så jag blir tokig. Året om besväras jag och det har aldrig varit så illa som nu. Köpte Idomin läppbalsam på apoteket, men det blev ännu värre!:(
Då tänkte jag att olivolja är ju bra om man är torr om händerna mm. Peelade mina läppar med lite socker och smörjde på lite olivolja. VILKET RESULTAT! Kände att jag för första gången på år och dar skulle kunna ha läppstift och läppglans utan att det skulle se fult ut. Och inte nog med det så lägger sig olivoljan på läpparna som ett superglansigt läppglans, och inte är det kletigt.

Rekomender det verkligen till er med torra läppar.

Dagens smycke 27/1

Supersnyggt och tredigt, passar perfekt för festkvällen!


Finns på Chique för 299:-
Klicka på bilden för att komma till hemsidan!

Tävla!


Jag är med och tävlar om denna produkt värd 400:- !
Tävla ni också! Besök sidan och läs hur ni ska gå till väga:)

Tävla och vinn! AVSLUTAD!



Allt du behöver göra är att skriva i en kommentar att du deltar och sedan skriva om tävlingen i ett inlägg på din blogg. Lägg gärna till bilden.




Exempel: I din kommentar- Jag vill delta i tävlingen. Namn, E-post och bloggadress.

Skriv sedan ett inlägg på din blogg om att du är med och tävlar. Länka till tävlingen (esmycken.blogg.se) och lägg gärna till bilden.

(Tävlingen avslutas den 1/2)


Färga,tvätta och städa.

Nu har man precis slängt in två tröjor på färgning i maskinen. Har ingen aning om hur resultatet blir, men jag hoppas att det blir så pass bra att det i värsta fall skulle räcka med att färga en gång till. Min favoritblu blev nämligen förstörd i jul då jag råkade lägga julduken så de kom i kontakt med varandra. Efter det fanns det massor med rödlila fläckar!:(
Sen har jag en söt liten tröja som var vit med. Och med var så menar jag att en vita plagg sällan håller sig vita längre, så den får minsann bli svart nu istället:P

Blir en fullproppad tvätt och städdag idag. Har bokat tvättrummet ända tll 15.00 och ska under tiden storstäda lägenheten så alla dammråttor som gjort sig bekväma här får flytta till min lilla dammsugspåse:)

Magen kurrar så nu får jag ta och äta lite:)


Smyckesvård

Smyckesvård

Om du vårdar dina smycken väl håller de sig fina längre. Och du kommer att ha glädje av dem i många år. A och o i smyckesvård är ett bra rengöringsmedel.

Att tänka på:

· Guld och silver är mjuka metaller som kräver aktsam behandling.

· Slitage på utsatta ställen är ofrånkomligt därför rekommenderar vi

att du lämnar in dina smycken för professionell översyn helst en gång per år.

· Tänk på att ta av dig dina smycken när du duschar, diskar, sover, sportar och i andra situationer där de riskerar att skadas.

• Förvara dina smycken på en lämplig plats, gärna i ett smyckeskrin.

Pärlor
Pärlor ska du använda ofta, det blir de vackrare av. Däremot är de mycket känsliga för ovarsam hantering. De skadas till exempel av stark hetta, kyla och kemikalier. Därför bör du alltid ta av dig dina pärlor innan sol och bad, bastubad och besök hos frisören. Ta på dig pärlorna först efter att parfym och hårspray torkat.
Pärlor tar åt sig värme från din hud. Lägg dem därför aldrig på en kall yta när du tar av dig dem. Pärlans ytskikt kan nämligen skadas vid hastiga temperaturförändringar. Pärlor mår bäst om de förvaras separat, använd därför etuiet du fick vid köpet, eller en påse i skinn eller tyg. De ska inte ligga på vadd eller bomull. Även pärlor mår bra av att lämnas in på översyn en gång per år.

Silver
Med tiden kan silversmycken oxidera. Det åtgärdar du enkelt genom att putsa dem emellanåt. Bäst resultat för du med ett putsmedel för silver, det kan du hitta i alla våra butiker. Idag är många detaljer i modesmycken svartoxiderade. Oxideringen kan med tiden slitas bort. Då kan någon av våra guldsmeder göra om ytbehandlingen på dina smycken, så att de blir som nya igen.

Information tagen från Smyckas hemsida. Var rädda om era smycken, dem slits mer äv vad ni tror.


Dagens smycke 22/1

Som ni säkert har märkt så älskar jag armband, trots att jag själv i princip inte har några! Något jag tänker frossa i den dagen då jag väl ska köpa nya smycken:)

Har hittat ett riktigt fint armband som jag tycker passar perfekt nu. Just nu är det grått och trist ute, skulle inte lite färg passa perfekt då? Jojjomen. Dessutom så är det superfint till våren och sommaren dem dagarna då solen väl skiner med;)


Om ni blir köpsugna, Klicka här så kommer ni till hemsidan.

Till salu

Skrev för ett tag sen att jag vill bli av med kläder som bara ligger.
Har hittills bara hunnit lägga ut en tröja och ett par byxor.
    

Utropspris på 10:-
Tröjan är inte använd (förutom under bildtagning) (M)
Jeansen använda 2 ggr, använder dem inte längre då dem är förstora. (40/42)

Jobb Jobb Jobb

Fick hoppa in och jobba 14-18 igår och blir att hoppa in 13-18 idag. Fått reda på båda passen samma dag=/
Tur man vaknade innan klockan ringde idag. Gick upp lite innan halv åtta. Bestämde mig redan igår för att jag skulle bara bullar idag, så jag satte igång direkt på morgon kvisten. Under jäsningen passade jag på att färga migg hår med. Så har varit lite halvt ståhej´. 

Nu är det även slingat och klart. Väntar bara på att det ska torka. Får ta en titt på  topparna nu imorgon och klippa bort det som är slitet. Vill inte att det ska äta upp resten av håret precis.

Eftersom jag ska jobba idag hinner jag ite med att få fram tävlingen i tid. Men det ska bli tävling denna veckan, det är en sak som är säker:) 

Mer pärlor åt folket!

Hattpinnen är en sida som har många billiga smyckesdetaljer. Det är faktiskt den enda internetsidan jag vågat på att beställa från. Finns såklart mängder andra bra sidor, men dit har jag dock inte kommit än;) Man kan inte ha för mycket saker hemma när man framför allt inte har varken plats eller pengar till det.
Ta en titt på sidan, kanske hittar även du något?  Klicka här



Tävling pågång

Ja då har jag tänkt mig att ska en tävling såhär i början av året.
Tävlingen kommer dyka upp senare idag eller imorgon och det är superenkelt att vinna!
Kan avslöja lite av priset.
 
"Såhär i vår vill man pigga upp sig med färger. Make-Up artister spår att lila blir vårens färg, därför kommer priset vara i lila, och väldigt vårinspirerat"

Favoritbloggar

Alla har säkert ett antal bloggar som ni alltid besöker. Jag besöker mest dem bloggarna där jag känner personen, men det finns ett fåtal bloggar jag brukar följa. Jag brukar kika in hos Kenza och Stina-Lee, men min favorit är Linda Blom:) Tacka gud för att hon bloggar. Skulle vara så tråkigt utan henne. Dessutom har hon lärt mig supermycker om hår och hårproduker!
Besök lindas sida: www.lindablom.se

I söndes hittade jag en blogg som fick mig helt tårögd! För ett halvårsen ungefär hände en tragisk bilolycka några mil härifrån. Alla överlevde inte, men jag har hittat pappans blogg. Där kan man följa han och hans dotters liv. När jag läste om olyckan fick jag verkligen kämpa för att tårarna inte skulle rinna! Beundrar hans sätt att tänka. Besök hans blogg så förstår ni vad jag menar. På sin blogg heter han singelpappa. Försökte skriva in hans adress men då kom man in på en annan blogg.

En risbuske till hår & 1års förlovningsdag:)

Sitter här och äter lite musli med jordgubbar:) mumsigt.
Blir att jag får hoppa in och jobba 14-18 idg så mina planer att färga mitt hemska får jag skjuta fram till imorgon.
Har inte färgat det sen i oktober så utväxten är riktigt hemsk!! Eftersom jag har så stor utväxt så ska jag vara riktigt noga när jag färgar. Är en lite mörkareton denna gången så får göra det till så bra det går. Sen blir det ljusare slingor i med, så får hoppas på bra resultat.

 Idag är det 1 år sedan jag och min älskling förlovade oss. Tiden går så fort! Det som är så bra är att det känns så rätt! Du och jag, och en lång framtid ihop:) Tycker om dig så det känns som att mitt hjärta ka sprängas ibland.

Jag älskar Dig!

Tradera och Oriflame

 Nu sitter jag och tar det lugnt när jag ändå är ledig. Har jobbat hela helgen så e rätt seg just nu. Skulle haft mtyspys med älsklingen i lördes men när jag jobbade då på förmiddagen så ringer telefonen och det e kris på Shell. Jag får hoppa in och jobba=/ Så jobbade i 13 timmar i lördes! Andra lördagen i rad det blivit så.. Men pengar e pengar, och dem behövs!

Har börjat använda mitt konto på tradera nu. Har lagt ut både tröja byxor och en ring. Varför ska saker ligga här och häcka som aldrig används?

Sen funderar jag på att bli säljare för Oriflame. Har ju intresset och det vore kul som en liten extra inkomst. Man tjänar ju 20% på allt man säljer och får själv köpa produkter 20% billigare. Någon av er där ute som är eller har varit säljare för dem? Har ni varit nöjda?

Skriv gärna en liten kommentar och säg vad ni tycker:)

Söka jobb

Just nu sitter jag och skriver massor med CV:n . Masso, Massor, Massor!

Vill så gärna jobba på Panduro eller något liknande! Skulle gå till jobbet varj dage med ett leende på läpparna och veta att jag får lära mig ännu mer av det jag älskar, pyssla. Just nu tåler inte ekonomin att man går utan jobb så måste söka på allt möjligt. Ett jobb är bättre än inget alls.

Nu ska jag snart laga mat och göra lite ringar.
 Ha det så bra allesammans:)

Ringar till salu

Har nu skapat ringar som jag tänkte sälja på tradera.
Dem finns även att köpa här på bloggen för 20:-



Är ni intresserade så skriv en kommentar eller maila mig på [email protected]

Blomma och fjäril av pärlor

Ett mycket enkelt och fint arbete.



Går utmärkt att använda som hårsmycke!



Gjorde även en liten fjäril. Går att använda till massor; hårsmycke, nyckelring, väsksmycke m.m

Dagens smycke 12/1

Armband, armband frossa i armband!
Besök www.chique.se och klicka på sista chansen. Där finner ni varor där det endast är ett ex kvar. Detta föll jag för pladask!

Urläckert!
Kostar 159:-

Dagens smycke 9/1

Kolla in detta säger jag bara!
Älskar fummiga örhängen som får folk att titta en gång extra. Här har vi några! Och dem kostar endast 39:- Paret:)

Finns i flera olika motiv, detta var bara ett smakprov:)

Finns att köpa på www.aldora.se

Dagens smycke 7/1

Dagens smycke blir detta söta och enkla armband. Enkelt är bäst i mitt tycke:)

Ni som tycker att detta DAZZLING armband är lika tjusigt som jag tycker, besök då www.aldora.se .Där kan ni klicka hm det för 89:-


Skärpning!

Nu får det vara skärpning på lilla mig! Har i princip inte ens varit inne på min blogg på nästan 1 månad. 1 MÅNAD!
Måste jag ta och ändra på. Men dock ä det svårt att hinna när det är så mycket annat att göra.
Tycker det e riktigt skoj att blogga, så jag får helt enkelt ta mig tid nu:)

Detta inlägget följer av ett Dagens smycke- inlägg.

Ciao!

RSS 2.0