20090325

Känns som att jag har skrivt dagens datum fem miljoner gånger idag. Har jobbat sen 5.30 undgefär och har fått fylla i många papper med dagens datum. Var tuffta att gå upp idag kan jag säga. Somade ungefär 00.30 inatt och klockan ringde 4.45 imorse Gäsp!
Målade precis hela dagen igår så man är rätt så trött idag. Ska snart in och måla igen så vi kan börja flytta in sakerna snart. Ett sista lager i köket sen är vi färdiga för vår del:)
Badrummet fixas just nu, och ska förhoppningsvis vara klart tills fredag.

Inflytten ska allt firas med ett glas vin och planka, Är ju så gott!

Renovering och jobb

I fredes va det 2 år för mig och baby:) Dock firade vi inte det med något speciellt då vi har det så stressigt just nu. Så snart vi kan ska vi börja flytta över saker i den nya lägenheten, som vi måste måla före. Så fredagen blev en hel målardag för oss båda. Hann med det mesta av vardagsrummet nu ska vi påbörja sovrummets målning.
På fredagkvällen åkte vi hem till mina föräldrar och åt lite gott. Lördagen skulle släkten komma och fira mig så det var lika bra att komma redan dagen innan.
Jag skulle ju hinna göra tre tårtor och duka för alla. Tog lite tid men jag blev klar i tid:)
Var himla trevligt och fick massor av blommor och pengar. Även lite saker till den nya lägenheten.
När alla hade åkt hem där runt 23 tiden så packade jag ihop en massa saker från mitt rum som vi ska ha i den nya lägenheten. Med andra ord blev det en hel del! Mattor, gardiner, lampa, krukor m.m.

Nu ska jag fixa iordning lite här och sen promenera till jobbet:)
Ciao!

Go morron sunshine!

Solen strålar och humöret är på topp, gud vad jag mår bra!
Jobbade igår kväll så var svårt att somna igår. Låg och vred mig ganska länge men passade på att tänka på den nya lägenheten:) Dock blev det nog svårare somna då.

Just nu sitter jag och tittar ut och njuter samtidigt som jag har igång vakna med The Voice. Snackas om kommande programmet "Jag vet vad du gjorde förra lördagen." Reklamen är dålig jämfört med hur jag tror programmet kommer vara. Programledaren är gäst där idag nämligen och så som han beskriver det verkar det skitroligt!

Nu ska jag lyssna och njuta av Justin Timberlakes Dead and Gone och äta lite frukost:)


Uppdatering!

Fredagen blev lite annorlunda än tänkt, men hade iaf skitkul!
Kom mindre folk än planerat vilket det ofta blir. Men det e ju när ens sanna väner kommer som man blir glad:)
Angelica verkade också ha roligt!:)
Vad skitkul att Andreas kunde va dj hos oss, blev så mycket roligare med musik.  Slutade med att vi va runda om fötterna och åkte in till Halmstad allihopa. Var inne på Valentine, som en ligt mig, är ett gettohak. Men det var kul ändå.
Fick se Jennys SUPERFINA lägenhet mitt inne i stan. Helt underbar! Somnade nog intte förrens 5 på morgonen. Jag och Angelica låg och pratade som vanligt.
Vaknade vid halv 9 senare på morgonen. Kände att det var några timmar för lite sömn om man säger så, men hurra slapp bakfyllan! Ett mirakel skulle jag nog vilja påstå..







En rolig nyhet till allihopa nu... I måndes skrev vi på ett kontakt på en ny lägenhet! Den e ca 65 kvm och ligger på samma våning som vår nuvarande lägenhet. Just nu håler den på och totalrenoveras:) Kommer bli så himla fin! Vå får flytta in den 1/4, alltså om exakt 2 veckor. Dessutom måste vi lämna vår nuvarande lägenhet samma dag. Kämpigt men handlar ju bara om att bära våra saker 15 meter. Det roliga är att han som bor under oss ska flytta till vå lägenhet:)
Det blir ett himla liv i byggnaden den 1/4, då alla flyttar runt för det kommer en ny hyresgärst till den lägenheten under oss med.

LÄNGTAR!
Nu ska jag ut och promenera i detta underbara väder!

Adios för några dagar!

Ja nu har jag minsann packat som att jag ska åka iväg minst 2-3 veckor!:)
En stor bag, en resväska och hela handväskan fylld. Allt detta för fredagen haha.
Det e ju tur att man bara åker buss till Halmstad och inte hem med. Då har vi ju som tur är bilen.
P den stackarn måste gå upp vid 5 på morgonen. Han lär vara rätt trött när han kommer.

På tal om fredag så tycker jag att det är tråkigt när vissa inte ens bryr sig. Man har ju ändå gått i samma klass i tre år och umgåtts jättemycket. Alla babblar om "jag vet vilka mina sanna vänner är nu", Ja det vet jag då verkligen nu iaf!

Men stugan e inte så stor så 20-25 pers kan vara lagom. Föst hade vi tänkt sådär 40, men när man tänker efter hade det blivit trångt. Ska ha dj så hoppas på att folk är danssugna iaf!

Nu ska jag lägga över lite bilder från kameran till datorn så den e tom tills helgen. Sen blir det att lägga sig i soffan och vila axlarna som gör så ont idag.

Ha det fint nu i några dagar allesammans:)

Uppdatering från dagen som gått.

Ja dagen hittils har bara blivit bättre och bättre!
Gjorde som sagt mina supergoda morotsscones till frukost och satt och njöt:) Fick sms efter sms och det trillade in gratulationer på bilddagboken och facebook. Sen ringde mormor och pappa:)


Vid sådär 11-12 tiden kom posten och jag tycker det är lika kul varje måndag. Jag veckohandlar ju alltid så det blir att man planerar efter butikernas kampanjer och erbjudanden. Denna veckan var det inget roligt tyvärr men skrev ihop en liten lista och gjorde mig iordning för att gå till affären. Där står jag klar att gå och öppnar dörren coh mörker hur något ligger mot dörren. Tittar ner och blir överlycklig! Där ligger ett paket märkt "Karin Herzog" och visste direkt vad det innebar. Som jag har väntat! Det är ju priset jag vann från en tävling jag deltog i för någon månad sen. Tänk att den kom på min födelsedag dessutom, kunde knappast blivit bättre:)


Där började ju en bra start på dagen om man säger så. Men vid 10 tiden så fick jag ett sms från en arbetskamrat på Shell. Det var gratulationer och en inbjudan till jobbet för att hämta en liten sak som dem kallade det. Jag åkte inom Netto för att handla lite och sen till Ö&B, men hittade inget där. Därefter åkte jag till jobbet och möttes av lite sång av mina söta arbetskamrater. Sedan får jag ett silvrigt paket och anade att det skulle klucka;)
  
"Champange" och Body Butter.

Stod där och tjabbade i 2 timmar. Jag avgudar människorna och det är så trevligt att träffa dem. När jag väl jobbar så ses man ju bara i sådär 10 minuter och det känns ju lite trist. Man hinner aldrig prata.

Efter två timmars trevligt sällskap så åker jag vidare till ICA MAXI. Ställer bilen där och går till det efterlängtade Systembolaget. Hittade min skönhet direkt vid ingången så det fick bli den. Det är ju inte riktigt champange utan mousserande vin, men det är lätt det godaste mousserade vinet som finns. Hade man haft mycket pengar hade jag annemej köpt en Möet, men den kostar över 600 kronor.

Nu sitter man hemma och väntar på Älsklingen. Och som jag skrivit och pratat mycket om ville jag inte ha snö på min födelsedag utan sol. Sitter och njuter när jag tittar ut. Det är ingen snö och SOL:) Trodde inte att det skulle bli så:)
 
Molly njuter av solen hon med.

Nu ska jag fixa lite saker. Ciao sålänge!

Idag är det en speciell Dag!

Igår när jag kom hem från jobbet och la mig i sängen blev jag lite nervös måste jag erkänna. Låg och tänkte på hur det skulle bli att bli "vuxen" m.m.
Det är ju nämligen så att jag fyller 20 idag:D Detta ska firas med att efter all längtan, själv gå till systemet och köpa en flaska "champange". Dock ska den inte drickas förrens imorgon. P går i skolan så länge idag så vi beslöt oss för tt skjuta på det till imorgon . Han är ju ändå ledig då:)

Nu ska jag ställa mig och göra morots scones som jag ska njuta av till frukost:)

Ciao!

Man mår som man förtjänar!

På sista tiden har det verkligen börjat gå utför när det gäller att vakna och vara bakfull.
Ibland kan det räcka att dricka 2 glas vin så känner man hur huvudet och magen snurrar när man vaknar. Igår blev det mer och det kändes när man vaknade, men går som tur e över efter lite frukost och ett glas mjölk. Mjölk är verkligen det bästa som finns dagen efter! Botar en helt:P
Jag e ju personen som slarvar grymt mycket med att dricka vatten, vilket syns på min hy. Jag försöker skärpa mig. Kroppen klarar ju bara av att bearbeta 3 dl vatten i timmen, och hallå det e ju inte mycket man måste dricka i timmen. Får ta tag i det helt nu för på fredag smäller det. Ska definitivt ha ett mjölkpaket i kylskåpet som ligger och väntar på mig dagen efter.

Du ska jag ta en efterlängtad dusch:) Sen blir det att jobba idag. BLÄ! 

Städtajm!!

Japp hela denna dagen har gått åt till att tvätta och städa. Har i princip bara hunnit börja städa =O
Ikväll kommer det folk hit så man får ju ha det lite fint. Har inte städat på över en vecka nu så det var verkligen på tiden.
Ser just nu ut som ett bombnedslag med all tvätt och dammsugare på golvet och ja... saker överallt!

Har varit ledig hela veckan och ska jobba helgen. Jag hatar verkligen att jobba helger. Just nu känner jag att det är dags för att leta efter annat jobb. Kan jag inte få mer tider än på helgen så känns det som att man inte är tillräckligt värdefull för arbetsplatsen. Jag får ta alla skittider och det tär på en. Det tär ju defenitivt på kontakten med familj och vänner. När jag är ledig är alla andra upptagna och tvärtom, suger en aning om man säger så.

Men får ta denna helgen med en klackspark och tänka på nästa helg istället. På fredagen ska ju jag och Angelica ha vår 20-årsfest. Sen e jag ledig hela lördagen och jobbar söndagen, det är ju helt ok. Sen helgen efter där! Då är jag helt ledig:D då blir det födelsedags kalas med släkten. Blir förmodligen god smörgåstårta. Jag ska iaf göra egna tårtor. Älskar att baka:D

Nej nu ska jag städa vidare. Lyssnar på en låt som verkligen får igång en just nu. Blir genast roligare att städa.

Mando Diao- Dance with somebody!

Dagens smycke 5/3-09

Dagens smycke blir detta superfina och moderna Love Me Silver armband från BagsandFashion!
Bredd: 1 cm
Längd: 19 cm

Pris: 169:-
Klicka på bilden för att komma till hemsidan.

Armband               - 01-LS6 - Love Me Silver

...

Som vanligt sitter man med frukosten i högsta hugg!:) Sitter och lyssnar på Dead and Gone med T.I och Justin Timberlake. Fullkomligt älskar den låten! Den vill man allt att den ska spelas på min och Angelicas fest den 13:e.
Känns skönt att folk har börjat svara på sina inbjudningar nu. Det bara trillar in mejl:)

Ska bli grymt kul och se Rydberg spela igen. Förhoppningsvis e man i ett tillstånd så man tänker så:P Har köpt drinkmixen "Ragnar/ Saturnus". Har ingen aning om hur den smakar men den ser så god ut. Det är Lime och sartvinbärssmak iaf så får se om det blir lika gott som det ser ut.
LÄNGTAR!!

Idag har jag varit inne på pärlguidens hemsida och kom ju på att jag är medlem där. Passade på att uppdatera min profil och lägga in lite bilder på det jag gjort. SKa även bli skribent där och lägga in lite tips och mönster. Har en hel del i huvudet nämligen:)

Nu blev det T.I feat Rihanna- Live your life. Även denna riktigt bra.
Har ni hört Leona Lewis nya coverlåt förresten? Blir alltid så berörd av den! Vet inte varför men det är så fin.

Nu ska jag ta och göra mig iordning tänkte jag. Ciao!

Hä har ni min nya favoritlåt för tillfället. Lyssna och Njut!

Nytt halsband

Igår satt jag och kollade på hockey och fick mitt pysselsug mitt i. Kan aldrig låta bli om jag väl blir sugen:P
Gjorde mig iaf ett halsband av delarna jag fick av Angelica i julklapp. Kedjan och tennfigurerna, hjärtat och vingen, fick jag av henne. Pärlorna är sånt som blivit över. Passar ju perfekt till sådana halsband.

En underbar helg var nu över

Denna helgen har jag fått njuta lite iaf. Jobbade i fredes men var ledig lördagen. Jag och älsklingen gjorde trerätters. MUMS!!
Söndagen blev det att jobba och sen raka vägen hem för att byta om till normala kläder. Vi skulle nämligen se Troja-Växjö. Kostade oss 440 kronor och allt verkade bra tills de 3 sista minuterna. Buhu!
Det var en match men helst inte vill skriva om:P
Igår var vi båda lediga så då åkte vi till Halmstad för att hitta nya krukor till våra blommor. Har en katt som ibland är lite klumpig om man säger så. Blev dock mer än bara krukor hehe:P
Sen fick vi för oss att åka till hylte och hälsa på mina föräldrar. Trevligt trevligt!

Sitter nu med hårinpackning i håret och väntar på att få skölja ut den. Blir att veckohandla idag och fixa till lite i lägenheten. Har även skickat ut lite inbjudningar till festen jag och Angelica ska ha den 13:e. Längtar! Kommer bli riktigt roligt!

På tal om Angelica ska jag försöka få tag på henne nu. Bye bye så längre

RSS 2.0