Mums

Nu är jag rätt så slut skulle jag nog kunna erkänna.
Blev 10 min uppvärmning på crosstrainerna och sedan stenhård styrketräning.  Efter där så sprang jag på löpbandet i 20 minuter för att förbränna lite fett. Kändes riktigt bra även om jag hatar att springa. Det är nog något man får vänja sig vid att göra istället.

Nu ska jag stoppa i mig lite frukost och sen hoppa in i duschen. Även denna dagen kommer bli fullspäckad. Ska iallafall göra något smycke till mamma som hon ska få imorgon när vi hälsar på, som en förtidig morsdags present. Måste städa lägenheten idag med. Och sy klart mina byxor. Ja detta blir då en dag som kommer flyga förbi.

Magen kurrar!

Magen kurrar

Nu sitter man här nyvaken och försöker varkna till liv. Börjar bli hungrig med men frukosten får vänta tills efter träningen.
Idag blir det styrketräning och sen avslutningsvis en rund på löpbandet. Skulle absolut inte kalla mig själv fet, däremot ska jag försöka bli av med det fettet jag har på kroppen och få muskler istället. Jag vill inte få någon bodybuildar kropp utan jag vill få lite mer diskreta muskler.

Nu blir det äntligen träning:)

Fullspäckad dag

Nu sitter man här lagom mätt efter frukosten. Träningen gick suveränt idag. Måste säga att detta är det bästa jag har gjort på riktigt längre. Trodde aldrig detta om mig själv faktiskt men jag längtar till träningen varje dag. Det är stora framsteg i mitt liv måste jag nog ändå säga.

Nu är jag ledig enda fram tills helgen och dagarna lär vara fullspäckade! Har skrivit en lång lista på saker jag ska göra och jag har iallafall börjat med att tvätta. Mina jobbkläder var i princip så smutsiga så dem skulle kunna stå själva.

Jag har en liten dröm som jag skulle vilja ha hjälp med att uppfylla. Jag skulle nämligen hemskt gärna vilja testa på glasblåsning. Detta är just för att jag vill göra mina egna pärlor m.m. Jag har kollat runt på internet och har hittat två ställen bara och båda ligger alldeles för långt härifrån. Småland är ändå rätt känt för glasblåsning. Varför finns här inga?

Nu skriker tvätten på mig. //Emma


Löning, alltid lika kul!

Ja då har jag en hel helg att berätta om för er som läser, men ska börja med där jag slutade mitt förra inlägg. Hade som  sagt världens klump i magen i torsdags vilket jag kan känna nu var lite onödigt, det var ju lätt som en plätt!
Nu till helgen! Jag och älsklingen drog iväg till Bräkentorp för att tälta i lördags. Var min idée från början och den var bannemej inte dum alls! Hade det så himla mysigt. Ibland för man passa på att njuta av det som är gratis. Tältning i skogen kostar ju inget och dessutom får man så mycket på köpet. Detta är något som kommer göras flera gånger nu i sommar.


Idag kom den efterlängtade lönen. fick en chock när jag kollade kontot eftersom det var MYCKET mer än jag hade räknat med. Semesterpengarna kommer inte förrens nästa månad så jag vet inte riktigt hur detta kommer sig. Sitter ivrigit och väntar på lönebeskedet som ska komma med posten. Väntar som vanligt ivrigit på min älskade reklam från Netto haha. Tänkte att jag ska storhandla idag och ja, jag försöker vara ekonomisk och planera.

Nu ska jag in i duschen. Har precis käkat min frukost efter träningen:) Ska till X-Price och se om jag kan hitta lite ny oljefärg till min tavla som jag har börjat måla.

Ciao!

Dålig update

Sitter här med en klump i magen just nu! Igår sa vi farväl till Shell och välkomnade 7Eleven. Samtidigt sa vi hejdå till dem gamla cheferna. Kommer bli så himla tråkigt utan vår förra butikschef! Han om någon var rolig och hjälpsam. Anledningen till att jag har en klump i magen är för att jag var med om det lilla helvetet igår! Vi inventerade hela butiken och det mesta var allmänt kaos om man säger så. Vi var väl en 15 personer som gick runt i butiken och lagret hela tiden och jobbade. Nya kassor kom också upp. Våra gamla känns som att dem är från stenåldern ungefär jämför med dem nya. Det jobbiga med dem nya är att det är lite klurigt med dem. Programmet i dem är egentligen inte till för att ha med bensin att göra vilket gör det svårt. Skulle vi vara lite lummiga i huvudet någon gång och göra fel med en bensinbetalning så är det nästintill kört. Det ska gå att fixa men det är svårt.
Jag hoppas verkligen på att det här går bra. Och att jag får vara kvar på jobbet såklart!
Nej nu blir jag bara mer nervös av att tänka på det!

Hur som helst så har jag verkligen tagit tag i träningen nu! Ska försöka hinna med 5-6 dagar i veckan tänkte jag. Sommaren 2009 here I come!
I helgen hoppas jag på att jag och älsklingen kan åka iväg och tälta och bara vara. Har jobbat 9 dagar irad nu och har två pass kvar, kanske 5 pass. Ny ägare och då blir det krångel med schemat tyvärr.. Men jag har jobbat tre helger irad nu och tänker då inte jobba fem helger irad som det står på schemat, no no! Denna helgen behöver jag bara få vara ifred med P.

Nu var det dags att gå till mitt "nya" jobb 7Eleven!
Ciao!

Träning idag

Har jobbat hela helgen men var ledig igår. Det var även P så vi passade på att ta tillvara på dagen med varandra. Gick ut och strosade runt i butikerna i sådär 3 timmar. Var riktigt skönt att baka kunna gå och prata och snjuta av varandras sällskap. Vi gick även inom TC här i Ljungby där vi har köpt träningskort nu. P har redan varit där och tränat. Jag har fått skjuta på det imed min förkylding, är rädd om mitt kära hjärta!
Men idag så kännes det som att jag var frisk så jag begav mig dit. P väckte mig kvart i 7 sen var det bara upp och ta en shake och packa ner sakerna.
Blev träning på crosstrainer och löpband och såklart träna armarna lite. Känns riktigt skönt nu men är riktigt trött i mina armar. Ska ha öppning 2 dagar irad nu på jobbet men tänkte att jag ska tvinga mig till gymmet hur trött jag än är efter jobbet.


Nu ska jag göra mig iordning för jobbet.
Adios!

En fredag som inte känns som en fredag.

Måste börja med att berätta resultatet efter att ha använt mitt nya schampo som inte var så värst billigt.
Håret blev faktiskt mycket finare efter att bara ha använt det en gång. Använder jag det några gånger till så kommer det nog bli kanon fint!

Hur som helst. Idag är det fredag vilket det inte känns som. Känns lite som att det är vilken dag som helst faktiskt. Ska iväg och jobba sen vid fyra och kommer jobba hela helgen. Är ledig på måndag sen får jag jobba 9 dagar irad och på den nioende dagen kommer vi öppna upp som Shell och stänga som 7Eleven. Ska bli riktigt spännande!
Jag hoppas på att jag är ledig helgen därefter iallafall för det blir tre helger irad. Blir rätt tufft när man har en sambo som man vill umgås med. Dessutom vill man ha tid till familj och vänner.

En sak som oroar mig lite är att jag inte kommer få vara kvar när vi blir 7Eleven. Ingen av oss vet något inte ens chefen själv. Vi får hänga med nu i början sen återstår det och se. Men jag har väldigt aktivt idag lagt ner tid på att skicka in jobbansökningar på Citygross som kommer öppna här i oktober. Måste jag sluta på 7Eleven skulle jag tippa på att det blir efter sommaren när alla semestrar är över. Skulle jag då få ett jobb på Citygross så blir det ju ganska så tajmat i så fall. Skulle nog trivas där faktiskt. Tycker att det verkar vara ett så skönt arbete. Man har rutin och gör lite olika hela tiden. Egna intiativ ingår ofta också, inte helt fel.
Får se hur det blir. Oavsett vad så ska jag och älsklingen åka till Nice i augusti. Längtar som bara den!
Blir såklart en tur till Monaco då med. Fullkomligt älskar Monaco! Så skulle jag gärna vilja leva haha.

Nice                                         Monaco
 

nu blev man fattigare

Ja nu har jag vandrat runt lite och kollat på produkter till mitt hemska hår.
Var inne på en salong och hon tog direkt fram Loreals silverschampo. Fanns mängder av varianter i deras sortimet. Kostade 179:- och flaskan var ganska så liten.
Gick vidare för att kolla. Visste att jag hade gått förbi en salong med erbjudande på just silverschampo. 149:- för både schampo och balsam.
Gick in och frågade om hon hade något bra. Då tog hon fram Matrix SO SILVER som kostade 226:- för 400 ml. Var ganska snabb om att fråga med erbjudandet men hon sa att det inte ens var hälfen så bra som Matrixs produkter. Hintade även om att jag hade hört att Loreals produkter var bra. Men hon sa att denna faktiskt var ännu bättre än Loreals produkter och det var ju betydligt mer schampo i denna. Så där blev jag 226:- fattigare, men är lika glad för det!

Är lite rädd för att använda det. är ju helt knallila och är rädd för att jag har i det för längre eller gör något annat dumt.
Blir att hoppa in i duschen nu och testa. Wish me luck!


Rusk och regn och fontän i näsan

Här sitter man och är förkyld och försöker äta lite frukost. Tittar man ut så ser man nästan en repris av gårdagen. Helt grått ute och regn. Kan inte säga annat än att det behövdes. Marken var riktigt torr och det var massor med pollen i luften.

Ska ut i regnet sen och gå runt till lite olika frisörsalonger här i Ljungby. Ska inhandla ett silverschampo nu när jag blekt håret. Är ganska missnöjd med resultatet! Jag var "ljusblond" innan som det stod på förpackningen och ändå fick jag gula och orangea skiftningar i håret. Förra året använde jag samma märke och ungefär samma blekstyrka och då blev det jättebra. Den gången hade jag dessutom världens utväxt som är cendréfärgad. Tänkte att jag ska ringa till dem och säga till. Så ska det nämligen inte bli när man har så ljust hår innan. Kan ju ha varit något fel på färgen.

Hur som helst så ska det nog bli bra. Tänkte kolla upp lite vad det skulle kosta att gå på gym här i Ljungby. Blev så sjukt sugen när jag var inne på en blogg innan. Det såg så himla lätt ut, vilket jag vet att det inte är! Men det är skönt! Man behöver röra på sig, det är ju trorts allt livsviktigt.

Nu ska jag fortsätta med min frukost. Slänger in en bild på ett armband jag gjorde igår på dem få pärlor jag  har kvar.


Husdjur- Människans bästa vän


Detta mina vänner är en sann vän!
Man brukar säga att hunden är människans bästa vän men jag skulle nog säga att alla husdjuren är det.

Detta är min katt Molly som är 1½ år nu. Hon är helt otrolig på alla sätt, både sina bra och dåliga sidor.
Hon är en väldigt trött katt som gillar och sova, ibland kan man inte se henne på hela dagen för hon ligger någonstanns och sover. Men så helt plötsligt när man ligger i soffan hör man ett litet jam och så tittar man ner på golvet. Där står Molly och kisar med sina trötta ögon. När hon har sträck på sig lite hoppar hon upp och lägger sig i famnen på en och vill att man ska klappa henne.

Ibland kan hon bli helt galen och vild vilket kan vara riktigt roligt att se. Hon kan springa runt i vår lägenhet som om det vore ett Formel 1 lopp! Sover man hela dagarna så får man nog lite överskottsenergi skulle jag tro.
Ibland gör hon dock saker som får en att bli arg, såsom riva ner mina blommor så både dem och krukan går sönder. Tugga sönder skosnören tycker hon är extra roligt skulle jag nog vilja påstå.

En liten fyrbent hårig krumilur som Molly kan verkligen få mig att skratta! Hon älskar att sova i trånga utrymmen så därför har vi gett henne en kartong med en filt i. Där ligger hon och sover hela dagarna. Skulle jag köpa någon form av "kattsäng" så tror jag att hon skulle vara som Tjuren Ferdinan och "trivas bättre här" (kartonglådan)
Vissa dagar har man hittat henne liggandes i badkaret, också en lite udda plats som hon verkar gilla.

Detta är en katt som måste  älska måndagar, dagen då jag storhandlar. Man kommer in genom dörren med händerna fulla med kassar. Stället dem på golvet och börjar plocka upp varorna. Samtidigt smyger Molly in i köket och ses sin stora kärlek, PLASTPÅSAR! Jag brukar låta dem ligga kvarpå golvet  tills jag packat upp alla varor vilket Molly älskar. Hon kryper nämligen in i dem och ligger där. Vad hon gör har jag ingen aning om utan hon bara ligger där och ugglar. Hon är för himla söt ibland.

Hur som helst så kan jag säga att djur är verkligen ens bästa vän. När man kommer hem efter en lång arbetsdag och öppnar dörren så ser man Molly komma springande mot en och jama. Blir lika glad varje gång. Hon finns alltid där för en och som mänskliga vänner kan göra kan Molly inte snacka skit om en. Riktigt skönt. Har hon gjort något fel så märker man att det inte var meningen "jag var bara klumpig när jag rev ner dina blommor".
Hur arg man än skulle bli så skulle man alltid förlåta, hur kommer det sig? Så är det ju inte mellan människor.....


En ledig dag med massor att göra

Idag gick jag upp lite efter 7 för att få så mycket gjort som möjligt idag. Har massor med småsaker som måste göras.
Lägenheten ser ut som kriget så där har jag allt att göra! Måste handla och lämna tillbaka massa böcker på bibblan. Tänkte att jag skulle baka massor med frallor och frysa in idag med. Är så gott att äta frallor på helgen:)
P ska iväg och kolla på Helsingborg-Malmö ikväll så han kommer inte hem förrens sent ikväll. Jag hoppas jag hinner somna innan han kommer hem för jag har öppning imorgon på jobbet. Ska man upp 4.30 så vill man gärna somna i vettig tid.

Nu ska jag ringa och säga upp vår tv-avgift. Det är nämligen så att vi aldrig tittar på tv längre och har beslutat oss för att ställa undan den och slippa den utgiften. Det mesta går ju att se på internet nu:)

På återseende //Emma

RSS 2.0