Tack för att änglar finns!

Igår så hoppade jag in för att jobba åt en arbetskamrat vars föräldrar kommit hem från veckor utomland.
När jag väl kommer så skiner hon som en sol och säger här hemma. Tack så jätte mycket för att du e så snäll och hoppar in för mig. I handen har hon en bunta tulpaner! Snacka om att jag blev glad:) Det gjorde hela min dag.

Hon är en av dem jag jobbar med som gör att man trivs och aldrig vill sluta jobba där. Tack så mycket!

Var en grymt rolig dag på jobbet. Jag och min andra arbetskamrat var med om strömavbrott. Att sånt ska hända i en stad så ofta. Dock har Shell inte drabbats innan, men igår så var det dags.

Igår spelade även Troja mot AIK. Och ja hör man AIK så tänker man direkt GANGSTERS från 08området. Men jag tror han klarade sig fint, för dem var mycket snällare och lugnare än jag hade trott. Däremot kommer jag aldrig säga så om AIK supportrarna inom fotboll, för där e nog en och annan skuv lös hehe:) Alla har sitt sätt att heja på, men man ska lämna oskyldiga människor utanför så e det bara.



Glöm inte tävlingen jag har här på bloggen. Är inte många dagar kvar nu så anmäl er. Superfint att bära själv i vår, eller varför inte ge bort det till någon som förtjänar ett nytt armband:)

Kom till tävlingen

Kommentarer
Postat av: fanny

tack så jätte mycket :)

2009-01-29 @ 13:11:28
URL: http://blonds.blogg.se/
Postat av: Mischka

har oxå en tävling nu:)

2009-01-29 @ 17:41:58
URL: http://miischka.blogg.se/
Postat av: josefin

hejhej! Eftersom du verkar gilla smycken kan du gärna kika in på min blogg där jag jag säljer smycken jag har gjort! Bra priser och frakten ingår

http://juicycollection.blogg.se

2009-01-29 @ 20:32:27
URL: http://juicycollection.blogg.se/

Kommentera:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (endast jag som ser)

URL/Bloggadress:

Skriv vad du har på hjärtat:

Trackback
RSS 2.0